Osallistu tutkimukseen, joka koskee asennetta rajat ylittävään työhön – vastaa tähän kyselyyn!

Oletko työnhakija, opiskelija vai ajatteletko vain työpaikan vaihtamista? Sitten voit vastata tähän kyselyyn, jonka arvioidaan kestävän alle kymmenen minuuttia. Kyselylomake liittyy tutkimukseen siitä, miten työnhakijat, opiskelijat ja työnantajat suhtautuvat työskentelyyn Suomen ja Ruotsin välisen valtion rajan yli. Sillä ei ole merkitystä, haluatko työskennellä rajojen yli vai et ollenkaan – olemme kiinnostuneita vastauksestasi!

Tutkimuksen suorittaa Øresund-instituutti Pohjoiskalotin neuvoston, Interreg Pohjoinen -projektin Arbeta tillsammans ja Pohjoiskalotin Rajaneuvonnan puolesta sekä Ruotsin Hallituksen kanslian/Ulkoministeriön tuella. Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksesta, voit lähettää ne osoitteeseen anna.palmehag@oresundsinstituttet.org. Lämmin kiitos panoksestasi!

Rajat ylittävä työ – osallistu asennetutkimukseen ja vastaa kyselyyn alla olevan linkin kautta!

Kyselyyn