Etusivu > Tietoa meistä

Tietoa meistä

Vapaa liikkuvuus – rajatonta kasvua

Pohjoiskalotin Rajaneuvonta edistää yksityishenkilöiden, yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten rajanylittävää toimintaa. Opastamalla, tiedottamalla ja yhteyksiä välittämällä Rajaneuvonta lisää liikkuvuutta Suomen, Ruotsin ja Norjan välillä. Rajaneuvonta kertoo asioista, jotka pitää ottaa huomioon ja ohjaa oikean viranomaisen puheille. Lisäksi Rajaneuvonta tekee aktiivisesti töitä rajaesteiden poistamiseksi.

Esitteemme

Yhteistyökumppanimme

Nordkalottrådet

Pohjoiskalotin neuvosto tukee toiminnallaan niin taloudellista, sosiaalista kuin ympäristön kanssa sopusoinnussa olevaa kehitystä Pohjoiskalotilla. Yhteistyöllä rakennetaan vahvaa eurooppalaista yhteistyöaluetta sekä ratkaisuja yhteisiin ongelmiin.

https://pohjoiskalotinneuvosto.fi/

Pohjoismaiden ministerineuvosto

Pohjoismaiden ministerineuvosto on Pohjoismaiden hallitusten virallinen yhteistyöelin. Pohjoismaiden ministerineuvosto pyrkii yhteispohjoismaisiin ratkaisuihin, joilla on selkeitä myönteisiä vaikutuksia maiden kansalaisille.

https://norden.org/fi/pohjoismaiden-ministerineuvosto

Kela

Kansaneläkelaitos, Kela, hoitaa Suomessa asuvien sosiaaliturvaa eri elämäntilanteissa.

kela.fi

TE-palvelut

Julkiset työ- ja elinkeinopalvelut Suomessa.

te-palvelut.fi

Suomen Verohallinto

Suomen verohallintoviranomainen.

vero.fi

Ruotsin Eläkevirasto

Ruotsin Eläkevirasto (sv. Pensionsmyndigheten) hallinnoi yleistä eläkettä, suorittaa eläkemaksuja ja tarjoaa yleistä ja yksilöllistä tietoaa eläkkeestä.