Hankkeemme päättyy

Elinkeinoelämälle suunnattu hankkeemme päättyy toukokuun viimeisenä päivänä 2019. Uutta hanketta kuitenkin kaavaillaan, mutta ainakin väliaikaisesti Pohjoiskalotin Rajaneuvonnan Päivi Koivupalo, Riiitta Leinonen ja Ellen Rydningen vastaavat sekä yksityishenkilöiden että yrityksien yhteydenottoihin. Päivi Ruotsi-Suomen välisissä asioissa ja Riitta ja Ellen sekä Suomi-Norjaa että Ruotsi-Norjaa koskevissa asioissa.

Riitan ja Ellenin toimisto sijaitsee Kalottikeskuksessa/ Nordkalottsenteret Yykeänperällä/ Skibotn’issa, Johan Beck-veien 23, Norja. Riitan tavoitat puhelimitse +47 982 89 089 tai sähköpostilla riitta.leinonen@storfjord.kommune.no.
Ellenin puhelinnumero on är +47 452 41 246 ja sähköposti ellen.rydningen@nav.no.

Päivin tavoitat sähköpostilla paivi.koivupalo@tornio.fi tai puhelimitse +358 40 126 7888. Päivi työskentelee Pohjoiskalotin Rajaneuvonnan toimistolla Torniossa Bothnian Business Housen tiloissa Pakkahuoneenkatu 1:ssä.

Voit myös varata tapaamisen Riitan, Ellenin tai Päivin kanssa täältä.

Pian hankkeen päätyttyä loppuraportti julkaistaan mm. nettisivustollemme.

Hanketyöntekijät Narvikin loppuseminaarissa 10.4.2019. Vasemmalta Adam Huuva, Riitta Leinonen, Tuula Ajanki, Eleonoora Väänänen ja Elina Nystedt.