Tilaisuus: Valmismatkalain uudistus ja turvallisuusvaatimukset Suomi-Ruotsi-Norja, 18.4.2018 Tornio

Koulutuksen tarkoituksena on tiedottaa matkailualan yrittäjille valmismatkalain muutoksista sekä Suomen, Ruotsin ja Norjan turvallisuuskäytännöistä. Tarve on tullut meihin yhteyttä ottaneilta yrityksiltä.

Tule kuuntelemaan Kilpailu- ja kuluttajaviraston luentoa valmismatkalain uudistuksen tuomista muutoksista ja Turvallisuus- ja kemikaaliviraston esitelmää Suomen, Ruotsin ja Norjan palvelunturvallisuusvaatimuksista.

Tapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua myös etänä.

Ilmoittaudu 10.4. mennessä tästä linkistä:

https://sv.surveymonkey.com/r/ZWNJBBX

Tapahtuman ohjelma:

Lisää tietoa: eleonoora.vaananen@lapinliitto.fi, +358 40 660 5365

Euroopan aluekehitysrahasto on myöntänyt hankkeelle tukea.